Remanos
når livet blir for utfordrende

Mine tjenester

 

 

 

coaching/samtaleterapi

 

 

Coaching for å håndtere sorg, sorgfølelser,skilsmisse, tapt barndom, angst og grensesetting,veiledning så du henter styrke i deg selv til å leve ut din drøm  -

Bli sterkere og finn veien videre. 

 

I livet opplever vi alle utfordringer og smertefulle hendelser som kan føre til sorg, tap og angst.

Enten det er en skilsmisse, et samlivsbrudd, tap av barndom eller behov for bedre grensesetting, kan disse følelsene være overveldende og påvirke vår mentale helse og livskvalitet.

Heldigvis er det hjelp å få. Jeg er her for å støtte deg på veien mot å finne indre styrke og håndtere disse utfordringene på en positiv og konstruktiv måte.  

 Gjennom støttende samtaler og praktiske teknikker vil vi arbeide mot å oppnå bedre selvkontroll, øke selvtilliten og utvikle sunnere grensesettingsevner. Du vil lære å håndtere frykt og bekymringer, og få verktøy slik at du trives i ulike situasjoner.

Uansett hva du går gjennom, vet jeg at det kan være utfordrende å håndtere sorg, skilsmisse, tapt barndom, angst eller manglende grensesetting alene.

Som en erfaren coach ønsker jeg å støtte deg på din personlige vekst.

Sammen kan vi finne løsninger, bygge styrke og skape en fremtid fylt med håp og lykke.

 

Ta kontakt i dag for å starte din transformasjonsprosess. 

Veien til det livet du ønsker deg.

 

Akutt Coaching pakke i forbindelse med en livskrise. 

 

Dette er en pakke hvor du får god intensiv hjelp når du står i en akutt situasjon, i en tøff opplevelse i livet ditt/en livskrise.

Å oppleve sorg, eller andre sårbare vonde opplevelser er det godt å finne noen umiddelbart som kan hjelpe deg.

I en slik situasjon er du ekstra sårbar,  tanker, følelser og smerte kjemper om plassen for å bli sett og lyttet til.

Å gå å kjenne på alt det samtidig som du opplever hendelsen igjen og igjen er tøft.

Jeg har satt sammen denne pakken fordi jeg har vært i en akutt tøff opplevelse i mitt  eget liv.

Jeg fant ikke noen tjenester som stemte for meg. Og brukte lang tid for å komme til ro i meg selv i ettertid. 

Med intensiv hjelp flere ganger uken, 1 måned.

 

Ha noen ved din side som forstår deg og din virkelighet  her og nå.

Jeg bruker gode verktøy for at du skal oppnå det du ønsker i livet ditt.

 

Hypnoterapi

Hypnoterapi er en terapeutisk behandling der vi henvender oss til ditt ubevisste sinn. Der kan vi påvirke tankemønsteret ditt på de området i livet du har utfordringer.

Som hypnoterapeut bruker jeg ulike teknikker og tilnærminger for å hjelpe deg med å oppnå ønsket endring. Dette kan inkludere avspenningsteknikker, visualisering, positive forslag og å utforske underliggende årsaker til problemet. Jeg vil jobbe i tett samarbeid med deg for å identifisere ditt behov og mål, og skreddersy hver hypnoterapi time for å møte ditt individuelle behov.

 

 

 

Fjernhealing

 

Fjernhealing er en alternativ behandlingsmetode som fokuserer på å sende helbredende energi til en person som befinner seg et annet sted.

Dette kan gjøres ved hjelp av ulike teknikker.

 

Under fjernhealingssesjoner bruker healeren sin egen energi til å skape en forbindelse med klienten, og kanaliserer deretter helbredende energi til vedkommende.

 

Selv om teknikken varierer, involverer fjernhealing vanligvis healerens intensjon om å sende positiv energi til klienten for å fremme helbredelse, balanse og velvære.

 

Det er viktig å merke seg at fjernhealing ikke krever fysisk kontakt, og kan derfor utføres selv om klienten befinner seg langt unna healeren.

Det kan være en svært avslappende og beroligende opplevelse, og mange mennesker har rapportert om positive resultater og forbedringer etter fjernhealingssesjoner.

 

 

Klarsyn

Hva er Klarsyn? 

Klarsyn er evnen til å oppfatte eller forstå noe som ikke er direkte tilgjengelig gjennom de vanlige fem sansene. 

Med klarsyn kan man oppleve visjoner eller få innsikt i informasjon som ellers ikke ville vært tilgjengelig for dem. Dette kan inkludere å se bilder, symboler eller ha følelsesmessige opplevelser som hjelper dem med å forstå situasjoner eller personer på en dypere nivå.

Klarsyn kan brukes til å styrke ens intuisjon og hjelpe med å ta bedre beslutninger i ulike livsområder. Det kan også være nyttig i å forstå andres følelser eller behov, og hjelpe til med å gi veiledning eller rådgivning.

Det er viktig å merke seg at klarsyn ikke er en vitenskapelig bevist evne, og det kan være subjektivt og variere fra person til person.

 

 

Medium

 

Hva er det å være Medium?

Det fungerer som en formidler mellom den fysiske verden og åndelig verden.

Har evnen til å oppfatte og kommunisere med ånder, guider eller avdøde personer.

Kan motta informasjon gjennom ulike måter, som å se bilder (clairvoyance), høre lyder (clairaudience), føle følelser (clairsentience) eller motta kunnskap direkte (claircognizance). De bruker disse evnene til å gi budskap eller formidle informasjon til de som søker deres hjelp.

Mennesker oppsøker ofte et medium for å få kontakt med sine avdøde kjære, motta veiledning eller råd fra åndelige guider, eller for å få innsikt i ulike livsområder. Mediumet fungerer som en kanal for åndelige energier og formidler det de mottar på en forståelig måte til klienten.

Det er viktig å merke seg at ikke alle medium er like og at ikke alle opplevelser er autentiske. Som med enhver praksis innenfor det åndelige, er det viktig å være årvåken når man oppsøker et medium og å stole på sin egen intuisjon.

 

.

Reiki

 

Reiki er en alternativ behandlingsmetode som stammer fra Japan.

Den ble oppdaget, og formidlet videre av den japanske healeren

Mikao Usui.

 

Reiki betyr «universell livsenergi».

 

Denne Reiki-energien vil gå akkurat der det trengs i kroppen din. 

Den er både skånsom og kraftig. ​Reiki kan ikke skade, den er ufarlig og tilpasser seg mottagerens behov.

​Reiki forbinder oss menensker med den universelle livskraften. 

​Den bistår med å bringe inn kjærlighet og harmoni og den bringer  

oss inn i en opplevelsen enhet.

 

 

Det kan blant annet:

 - Gi et bedre immunforsvar, 

- Reduser stress

- Smertelindring 

- Depresjon og angst

- Søvnproblemer

 

​Reiki kan være understøttende til for eksempel behandlinger som soneterapi,

akupunktur mm

 

En behandling tar mellom 1- 1,5 timer.

 

Du kan ta kontakt på tlf: 941 85 835.

 

 

 

 

Et lite hefte  om sorg og savn.

 

 

Dette er et liten bok om sorg og savn. Det er litt oppgaver og litt informasjon om hvordsan du kan få en bedre 

hverdag selv om du savner en kjær. 

 

Slik finner du glede i hverdagen, selv om du savner en kjær.

Innhold:
Denne boken/heftet handler om tanker, følelser og tankemønstre som kan oppstå etter å ha mistet en man er glad i. Om det er samlivsbrudd, utfordringer i forhold til venner, og andre relasjoner.

Du vil lære hvordan du kan stoppe tanker som ikke gjør deg godt, og heller ha fokus på de gode tankene og følelsene. 
Du vil også lære hvordan du kan ta valg ut ifra din egen livssituasjon. Dagen i dag er din virkelighet, og nå skal du bli venn med din virkelighet.

Det handler ikke om å snu opp ned på alt, på en gang! Et stort fremsteg er resultatet av mange små. Jeg vil hjelpe deg på vei til det livet du selv ønsker!

 

  I denne boken er det også oppgaver til hvert kapittel

 

 

 

Spirituelt

 Å være spirituell handler om å ha en forbindelse til det åndelige, det som går utover det fysiske og materielle.

Det innebærer å være åpen for og utforske ulike dimensjoner av bevisstheten, sjelen og den høyere energien som finnes i universet.

 

Spirituelle mennesker er ofte åpne for åndelige opplevelser og søker etter dypere mening og forbindelse i livet. Det kan også inkludere å praktisere forskjellige former for åndelig arbeid som healing, meditasjon, mediumskap og mer.

 

Sitter du med spørsmål eller du ønsker en samtale ta kontakt med meg.

 

 

 

 

 

 

 

Tilbakemeldinger:

 

  • Jeg anbefaler Anne Marit som en Samtale terapeut / Coach.
  • Hun har bred kunnskap i diverse livsveiledning og man får fort tillit til henne.
  • Hun gir en indre ro som er viktig å få når man er klient, og hun er meget dyktig i faget.

 

Er flink Coacher, reflekterende.

Sprer budskapet godt.

Avslappende og god å snakke med.

 

 

 

Anne Marit har en sjelden varme, og i den første samtalen følte jeg nesten at jeg alltid hadde kjent henne! Det er merkelig, hvordan hun nesten uten at jeg legger merke til det, løfter meg over hindringer. Det tunge blir lekende lett. Hun har en ro over seg, og det er lett å komme videre, og dypere, og få jobbet med tingene. Anbefaler Anne Marit varmt!

 

 

Anne Marit: Kan virkelig anbefale en prat/ møte med denne ekte og opprinnelige damen, som er i hjertet sitt. Hun viser respekt, tålmodighet og raushet i samtalene og møter deg akkurat der du er. Her er det 100% tillit. Hun gir gode råd og verktøy som smeltet isen inni meg og støttet meg hele veien. Jeg er så takknemlig for denne gaven/damen som krysset min vei i tide. Har fått et helt nytt liv takket være Anne Marit

 

 

«Anne Marit får mine varmeste anbefalinger. Hun har deltatt på min Coach Mentor Utdannelse og har et stort hjerte. Hennes erfaring med å ha mistet noen nære personer, hvordan hun har tatt tak i sitt liv og bestemt seg for å leve mens hun kan, er imponerende. Hvis du har opplevd det samme, eller trenger en person som forstår og «ser» deg der du er, så vil jeg virkelig anbefale Anne Marit. Hun er til stede, kan romme hele deg og har selv gått veien og virkelig skapt store endringer i sitt liv. Hun kan hjelpe deg å rydde i det indre, slik at livet oppleves bedre både inni og gir ytre resultater.»

 

 

 

Kontakt meg her:

Telefon: +47 941 85 835

E-post: annemarit@remanos.no

Facebook: ReManos

Instagram: _remanos

 

Foretaksnummer 924017996

Bussesund AM