REMANOS
når livet blir for utfordrende

Om ReManos

 

 

Velkommen til min nettside!  

 

Jeg er her for å bistå deg på din personlige reise. Min misjon er å tilby deg den støtten og veiledningen som trengs for å komme videre og håndtere sorg og sorgfølelser.

Jeg tilbyr en flere tjenester, som coaching, samtaleterapi og hypnoterapi, som er spesielt effektive for å håndtere tap og sorg. Min tilnærming er basert på dyp empati og forståelse, og jeg liker å skape et trygt rom der du kan utforske dine følelser og utfordringer.

Jeg bringer med meg en unik kombinasjon av kunnskap og erfaring, og er ivrig etter å hjelpe deg med å finne lindring og oppdage nye måter å håndtere din sorg på.

 

Jeg er selv personlig kjent med å oppleve tap, og jeg vet hvor vanskelig det kan være å bære byrdene alene. Derfor har jeg valgt å  hjelpe andre som står overfor lignende utfordringer.

Min egen erfaring har gitt meg verdifull innsikt og empati, og jeg kommer til å  være der for deg gjennom hele din prosess.

Andre  klienter har også delt sine positive opplevelser med meg, og jeg er takknemlige for deres tillit og støtte.

 

 

Jeg ønsker å være tilstede for deg i din reise gjennom dine utfordringer. Uansett hvor du er akkurat nå, kan jeg tilby deg den hjelpen og støtten du trenger.

 

Ta gjerne kontakt med meg for en samtale eller avtale, slik at vi kan sammen finne ut hvordan jeg kan hjelpe deg best mulig.

Jeg ser frem til å være en del av din prosess der du finner veien inn til deg selv, og hjelpe deg med å oppnå indre fred og velvære.

Tusen takk for at du besøker min nettside, og jeg håper å høre fra deg snart.

Med varme hilsener,
ReManos v/ Anne Marit Busseseund