når livet blir for utfordrende

Månedens lille inspirasjon

 velkommen November

 

 

Da er vi allerede kommet til november kjære deg.

Tiden flyr fort avgårde nå. Jeg legger merke til når jeg er ute i butikker hvor de minner oss på hva vi har i vente av begivenheter og feiringer.

Nå har det vært en herlig blanding av Halloween, advent og jul. 

I dag er det 1 november og Halloween er over for de som har feiret det.

 

November måned er en måned med forskjellige forberedelser. Her hos meg er definitivt sommeren ryddet bort, bladene på trærne er begynt å falle av, men noen trær står med de flotteste farger på bladene. Kulden kommer snikende og været overrasker mang en gang. 

Det er november.

 

Noe som også kan komme nå er at en kan kjenne på følelsene sine. 

 

Og da er det viktig å vite at selv i de tøffeste stundene, når vonde tanker og følelser tynger hverdagen, er det viktig å minne seg selv om at det finnes håp og lys for alle.

Det er naturlig å føle seg nedfor og oppleve vanskelige tanker og følelser i blant.

Men det er også viktig å huske at disse vonde stundene ikke definerer oss. Vi har en indre styrke som kan hjelpe oss å overvinne selv de vanskeligste utfordringene.

 

Kjære deg som leser dette og føler det treffer deg, ta en pause og pust dypt.

Husk at du ikke er alene. Det finnes alltid noen som bryr seg og som er villige til å lytte. Å dele dine tanker og følelser med noen du stoler på kan være en befrielse og kan bidra til å lette den tunge byrden.

Vær snill mot deg selv. Aksepter at du har dårlige dager og at det er helt greit å ikke være perfekt.

Gi deg selv tid og rom til å helbrede og bygge deg opp igjen. Utforsk forskjellige metoder som kan hjelpe deg med å takle stress og angst, som for eksempel trening, meditasjon eller terapi.

Husk at selv om dagene kan virke mørke akkurat nå, er det viktig å holde fast på håpet. Du er sterkere enn du tror, og du har evnen til å komme deg gjennom disse vanskelige tidene. Tillat deg selv å tro på at det finnes lysere dager i vente.

Våg å søke hjelp når du trenger det, og legg merke til de små øyeblikkene av glede og takknemlighet innimellom. Med tiden vil du finne veien tilbake til lyset og oppdage at selv i de vondeste tidene, finnes det håp om bedring og indre styrke.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

November kan være en måned fylt med regnfulle dager og mørkere kvelder, men det betyr ikke at gleden, håpet og harmonien må forsvinne. Tvert imot, dette er tiden for å kjenne takknemlighet og håndtere vanskelige tanker og følelser i hverdagen. 

Sette av tid til å lese en bok, praktisere meditasjon eller gå turer i naturen. Lag rom for aktiviteter som gir deg glede og ro.

November trenger ikke å være en mørk og trist måned. Ved å omfavne takknemlighet, skape meningsfulle rutiner, akseptere vanskelige tanker og finne glede i de små tingene, kan du finne en dypere glede, håp og harmoni. 

g harmoni i november.Øv deg på takknemlighet: nevn 3 ting hver dag, Skap meningsfulle rutiner, Aksepter vanskelige tanker og følelser og finn glede i de små tingene. Aksepter dem som en del av menneskelig erfaring og gi deg selv tillatelse til at slik er det

 

------------Du er unik ----- --- Det finnes bare en deg--------- 

Øv deg på takknemligheØv deg på takknemlighet:t:

 

 

 

                    

 

 

Det er sjeldent et bilde gir meg så mye ro som dette bildet.

 

Bildet er laget av aimstudio - Veien til Indre Frihet.

 

 

 

Et sitat jeg liker godt er:

 

Hvordan staver man kjærlighet, spurte Nasse Nøff.

Man staver det ikke sa Nasse Nøff, man føler den.